Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı!

Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı "Adım Farah" dizisi bir süredir konuşulan dizilerdendi. Farah Zeynep Abdullah’ın "Adım Farah" dizisiyle ilgili büyük şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı!

"Adım Farah" dizisi dün sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönettiği dizi İran asıllı bir kadının göçmen olarak geldiği İstanbul’da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği büyük mücadeleyi etkileyici bir dille anlatıyor.



Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı!


TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yapım şirketi O3 Medya’nın geçen sezon proje için ilk görüştüğü ismin Farah Zeynep Abdullah olduğu öğrenildi.



Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı! - Resim : 2


O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen ünlü oyuncunun “Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?” diyerek yapımcıya yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği söyleniyor.



Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı! - Resim : 3


Abdullah’ın Türkiye’de Farah adını taşıyan en ünlü isim kendisi olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor.



Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı! - Resim : 4

Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah isminin kullananların sayısı 594, İstanbul'da Farah ismine sahip kişi sayısı ise 68…


Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı! - Resim : 5


BENİM ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Adım Farah dizisinin oyuncuları arasında; Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Mustafa Avkıran, Oktay Çubuk, Senan Kara, Derya Pınar Ak yer alıyor.


Farah Zeynep Abdullah'tan "Adım Farah" isyanı! - Resim : 6