Finale giden 'Camdaki Kız' dizisinde beklenmeyen gelişme!

"Camdaki Kız" dizisi çok konuşulacak bölümlerle ekran yolculuğunu tamamlayacak.

Finale giden 'Camdaki Kız' dizisinde beklenmeyen gelişme!

"Camdaki Kız" dizisi Haziran ayında ekrana veda edecek. Reyting rekortmeni dizi için bir süredir çok etkili bir karakter olan “Laz Kızı”na hayat verecek oyuncu aranıyordu. Rol için sektörün önde gelen birçok önemli ismiyle görüşüldü. Sonunda rol şarkıcılık kariyerini başarıyla sürdüren Alya’nın oldu.


Finale giden 'Camdaki Kız' dizisinde beklenmeyen gelişme!


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
oyunculuk yeteneğiyle de artık adından söz ettirmeye hazırlanan Alya’nın hayat vereceği “Laz Kızı” dizinin kaderini belirleyecek.

Kitaba göre Sedat’tan (Feyyaz Şerifoğlu) boşanan Nalan (Burcu Biricik) ile Hayri’nin (Cihangir Ceyhan) beraberliği Hayri’nin eşi Türkan’la (Hivda Zizan Alp) boşanamaması üzerine çıkmaza girince Hayri’nin hayatına ağzı bozuk ve belalı bir tip olan Laz Kızı girecek.

Hayri’nin sonunu Laz Kızı getirecek ve kendisine ümit veren Hayri’nin Türkan ve Nalan’dan kopamamasına dayanamayıp onu hem de çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldürecek.

Dizide ise hikâyenin nasıl şekilleneceği, Hayri’nin ölüp ölmeyeceği ve Nalan’ın tekrar Sedat’a dönüp dönmeyeceği ise merak konusu…