Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı!

Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurmuştu.

Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı!

Çekenler farkında bile değildi: Her şeyi başlatan o üç saniyelik görüntü

Fırat Tanış’dan geçen eylülde ayrılan İklim Tamkan’ın, eski sevgilisinin yönetmen Zeynep Günay Tan’la olan ilişkisini öğrenince kızıp üzüldüğü ve harekete geçtiği konuşuluyor. Peki bu aşkı nereden mi duyup görmüş?

İddiaya göre; bir arkadaşı magazin sayfalarında yer alan bir görüntüyü kendisine atmış. İki hafta önceki o görüntüde şu var: Zeynep Günay Tan’ın yönettiği ‘Yarın Yokmuş Gibi’ filminin partisine katılanlar, başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’ün dansını çekelim’ derken aslında farkında olmadan bir fitili ateşlemiş oldular!


Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı!

Sosyal medyaya atılan, Tuba Büyüküstün nedeniyle viral olan o görüntünün hemen sol tarafında bir çiftin baş başa romantik anları kadraja girdi. Görüntü sadece üç saniyeydi. Ama günlerdir konuşulan, yakında mahkeme salonlarında görülecek bir davanın fitilini ateşledi. Çünkü acılı, kalbi kırık bir aşığı mahvetti!

Arkadaşı videoyu atınca…

Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı! - Resim : 2

Fırat Tanış ve Zeynep Günay Tan solda görünüyor...

Görüntüdeki çift, ekim sonunda aşk yaşamaya başlayan yönetmen Zeynep Günay Tan ile Fırat Tanış…

İddiaya göre; bir arkadaşı İklim Tamkan’a magazin sayfalarında gördüğü videoyu attı.

Eski sevgilisini, yeni aşkıyla gayet mutlu gören İklim Tamkan üzülmenin ötesine geçti, bir anda sinirlendi.

Konuşulanlara bakılırsa; her şeyi anlatmaya o an karar verdi.


Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı! - Resim : 3

Ve beş gün önce bir akşam vakti, Instagram sayfasına dört ekranlık ‘şiddet gördüm, ama korkmuyorum’ açıklamasını koydu. Sonrasında bu paylaşımı yorumlara kapattı. Sayfasında bugüne kadar klasik müzik konserlerini paylaşan piyanist Tamkan, bir anda magazinin merkezindeydi!

Öpüşme sahnesi krizi

Evleneceklerine kesin gözle bakılan Fırat Tanış ile İklim Tamkan’ın, 1.5 yıllık bu ilişkisini kıskançlık kavgaları bitirmişti. Çiftin birlikte yaşadığı Cihangir’deki kafelerde oyuncular, yazarlar, yönetmenler bakın neler konuşuyor:

İklim, Fırat Tanış’ın yakınlaşma sahnelerinde oynamasını istemiyordu. Son dizisi ‘Adım Farah’daki öpüşme sahnelerinde kıyametler kopuyordu! Fırat Tanış kavgaları bastırmak için ilginç, hatta tuhaf bir çözüm buldu. O bölümlerden aldığı 200 bin lirayı sevgilisine veriyordu. “Bu sahneler beni yaktı” diyordu. Sonraki zamanda sevgilisi olacak yönetmen Zeynep Günay Tan’dan “Öpüşme sahnelerini azaltır mısın” diye rica da etti. Ancak zamanla bu da onları kurtarmaz hale geldi. Bu arada sinema ve dizi dünyasının, kafelerde konuştuğu bu iddialar çoktan tarafların da kulağına gitmiş durumda.


Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı! - Resim : 4

En son görüşme ekim ayında

Peki, Fırat Tanış’ın yeni sevgilisi Zeynep Günay Tan yaşanan bu durumu nasıl kaldıracak? Bugüne kadar yüksek reytingli, önemli yapımlara imza atan Zeynep Günay Tan, son derece üzgün ve şaşkınmış.

Fırat Tanış’ın, eylülde ayrıldığı İklim Tamkan’ı hala takip ettiği ve tacizde bulunduğu iddiaları doğru mu? İklim Tamkan bu yüzden uzaklaştırma kararı çıkarttığını açıkladı. Kendisine arkadaşları Özge Mumcu, piyanist Ece Dağıstan, oyuncu Gonca Vuslateri de açıklamalarıyla destek oldular.


Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı! - Resim : 5


Fırat Tanış ise eski sevgilisinin ‘takip ve taciz iddiası’ için yakın çevresine şöyle diyormuş: “Kendisiyle en son ekimde konuştum. Çünkü değer verdiğim birçok eşyam onda kaldı. Eşyalarımı istedim, hepsi bu kadar.”

Fırat Tanış - İklim Tamkan krizinde olay Tuba Büyüküstün detayı! - Resim : 6


İşte aşk ve tutkuyla başlayan, evlilik planları yapılan, kıskançlık ve psikolojik şiddet iddialarıyla son bulan bir ünlü aşk hikayesi…

Müge DAĞISTANLI / 10HABER