Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını

"Yine Edemedik Dans" şarkısıyla yaza damgasını vuran; kariyerinde pek çok hit şarkıya imzasını atan Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü isimler akın etti.

Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını

Harbiye’de Senfoni Rüzgarı Esti

Gazapizm'in, büyük ses getiren projesi Gazapizm Senfoni İstanbul 2023 projesi, dün ilk kez Harbiye Açıkhava’da müzikseverlerle buluştu.


Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını



Gazapizm’in, Orhan Şallıel yönetimindeki 100’ü aşan senfoni orkestrası ve koro ile gerçekleştirdiği Senfoni İstanbul 2023 projesi, geçen yıl İstanbul ve İzmir’de ilk kez seyirciyle buluşmuş ve 2022 yazının en unutulmaz konserleri gerçekleşmişti.


Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını - Resim : 2


Gazapizm hayranlarının yanı sıra farklı müzik tarzlarından dinleyicileri de bir arada toplamayı başaran proje, 26 Eylül tarihinde müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha seyirciyle buluştu.


Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını - Resim : 3


Müzik yolculuklarında ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atan Ladies and Gentlemen İstanbul Müzikal Topluluğu'nun ve dev orkestranın Gazapizm'in şarkılarına eşlik ettiği bu müzik şölenini aralarında Ceren Gündoğdu, İrem Derici, Gökçe, Gizem Karaca, Güneş, Rıza Kocaoğlu, Gökhan Keser, Aybüke Albere ve Kadir Çermik gibi ünlü isimler de izledi.


Gazapizm'in Harbiye konserine ünlü akını - Resim : 4


Gazapizm, dinleyicilerine unutulmaz ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser daha yaşattı.