Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökçe Akyıldız, yeni sezonun merakla beklenen yeni projesine dahil oldu.

Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT'nin Akli Film imzalı yeni tarihi dizisi "Selahaddin Eyyubi"nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katmasıyla tanınan Selahaddin Eyyubi‘nin hikâyesini beyazcama taşıyacak olan TRT‘nin yeni dönem dizisi, önümüzdeki aylarda seyirciyle buluşacak.

Barış Arduç’lu “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kalan 2 bölümü yakında yayınlanacak. Dizi, son bölümde adına ve kahramanlıklarına atıfta bulunan Selahaddin Eyyubi‘nin maceralarıyla ve yeni adıyla ekran yolculuğuna devam edecek.



Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu


Başarılı oyuncu Uğur Güneş dizinin başrolünü canlandıracak.



Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu - Resim : 2


Dizide Uğur Güneş’in partneri Süreyya’yı geçen sezon yakışıklı aktör Ali Öner ile ekranda boy gösteren Dilin Döğer oynayacak. 



Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu - Resim : 3


Mehmet Ali Nuroğlu‘nun da “Nureddin Zengi” karakterine hayat vereceği dizinin kadrosuna genç kuşağın çok başarılı ve güzel oyuncularından Gökçe Akyıldız da katıldı.


Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu - Resim : 4


Son olarak “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisini de başarıyla çeken Sedat İnci‘nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Gökçe Akyıldız “Sara” rolüne hayat verecek. 


Gökçe Akyıldız'ın yeni projesi belli oldu - Resim : 5


Türk-Pakistan ortak yapımı “Selahaddin Eyyubi” dizisinin başta Katarlı beIN Media Group’un dijital içerik platformu TOD’da 10 bölüm yayınlanmasına karar verilmiş, ancak daha sonra bütçe çok yüksek çıkınca TRT’ye uzun soluklu dizi yapılmasının daha mantıklı olacağı konusunda karar kılınmıştı. 

Akli Film ve Ansari Shah Film‘in ortak yapımcılığını üstlendiği dizi için uzun süredir Gebze’de kurulan dev platoda çalışmalar devam ediyor.