Güçlü oyuncuları buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi vizyon için geri sayımda

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’i buluşturan “Hatıran Yeter”in merakla beklenen afişi görücüye çıktı. Dört oyuncunun da yer aldığı afiş çalışması büyük beğeni topladı.

Güçlü oyuncuları buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi vizyon için geri sayımda

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği “Hatıran Yeter” seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini ise başarılı oyuncular Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı yapım, 16 Şubat Cuma günü vizyona girecek.

SİNEMASEVERLERİ HEYECANLANDIRDI

İlk teaser’larıyla büyük ses getiren Berton Medya imzalı “Hatıran Yeter”in afiş çalışması tamamlandı.

Afişte 80’li yıllarda tanışıp büyük aşk yaşayan Zehra ile Adem’i canlandıran Belçim Bilgin ve Burak Sevinç’in yanı sıra, işitme engelli gençler Baha ile Leyla’yı oynayan Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan’a yer verildi. 80’lerde başlayıp günümüze kadar devam eden etkileyici bir hikâyeyi konu alan filmin afişi de hem geçmişi hem günümüzü yansıtacak şekilde tasarlandı.



Güçlü oyuncuları buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi vizyon için geri sayımda


Afiş sinemaseverleri heyecanlandırdı. 

ENGEL TANIMAYAN ÂŞIKLAR

Oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı, çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapılan “Hatıran Yeter”in konusu şöyle: Kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur.


Güçlü oyuncuları buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi vizyon için geri sayımda - Resim : 2



Baha, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir...



Güçlü oyuncuları buluşturan 'Hatıran Yeter' filmi vizyon için geri sayımda - Resim : 3