Gülseren Budayıcıoğlu Afra Saraçoğlu'nu veto mu etti?

Gülseren Budayıcıoğlu ortağı olduğu OGM Pictures'ın imza attığı "Yalı Çapkını" dizisinin Antep çekimlerine katıldı.

Gülseren Budayıcıoğlu Afra Saraçoğlu'nu veto mu etti?

Gülseren Budayıcıoğlu hafta sonu “Yalı Çapkını” dizisinin çekildiği Antep’e gitti.

Dizinin yapımcısı Onur Güvenatam‘ın da bulunduğu seyahat sırasında ünlü doktor başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir‘le fotoğraf çektirdi ve “Hafta sonu Yalı Çapkını ekibi olarak hepimiz Antep’teydik. Antep gerçekten harika bir şehir, yemekleri derseniz anlatılmaz, tadılır. Dizinin sezon sonu çekimleri yine başladığımız yerde çekildi. Oyuncularımız ve teknik ekip arı gibi çalışıyor. Biz Mert’le sohbet ederken Afra çekimdeydi. Zeugma Müzesi de muhteşemdi. Çingene Kızı’na bakmalara doyamadık. Antep halkı ve Murat Güllü Bey bizi çok güzel ağırladı, yoğun sevgi ve ilgileriyle bizleri mutlu ettiler…  Teşekkürler Gaziantep…” mesajını yazdı.


Gülseren Budayıcıoğlu Afra Saraçoğlu'nu veto mu etti?

Gülseren Budayıcıoğlu dizinin fanatik izleyicilerinin yoğun mesaj yağmuru sonrası yeniden açıklama yapmak zorunda kalarak şunları yazdı:

“Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler ama çok kızmışsınız bana… ‘Afra neden yok?’ demişsiniz. Demek Afra’yı bu kadar çok seviyorsunuz. Buna ben de çok memnun oldum çünkü Afra benim kıymetlim… O gün Afra’nın çekimleri vardı ve ben de yanındaydım ama kızcağız öyle zorlandı ki, elinde süpürge ve hortum yerleri yıkıyordu ve çekim tekrar tekrar yapılıyordu. Bir de ben onu yormak istemedim. Yakında Yalı Çapkını gecesinde yine beraberiz. Bu sefer de Afra ile fotoğraf çektireceğim. Oyuncularımızın hepsi mükemmel bence, sizce de öyle değil mi? İyi geceler, çok sevgiler…”


Gülseren Budayıcıoğlu Afra Saraçoğlu'nu veto mu etti? - Resim : 2