Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi

Hakan Kurtaş'ın ilk kez sergilediği tek kişilik performansı ile seyirci karşısına geçtiği "Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım" prömiyerini gerçekleştirdi.

Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi

Berrak Tüzünataç, Bensu Soral, Cem Yiğit Üzümoğlu, Defne Kayalar, Enis Arıkan, Hatice Şendil, İpek Bilgin, Mert Yazıcıoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir, Beste Bereket gibi isimlerin katıldığı prömiyerde Hakan Kurtaş’ın performansı övgü aldı.



Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi



Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi - Resim : 2



Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi - Resim : 3

"Tek kişilik görünse de her kişilik bir oyun."

Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine tek kişilik oyunuyla dönmeye hazırlanan Hakan Kurtaş duygularını şöyle ifade etti: 

"Hiç duymadığınız fısıltılar, dünyanın çıkarabileceği ses, hep birlikte katıldığımız bir çekiliş ya da hayatımızın son 30 saniyesi.  Hepsi içinde bu oyunun, hepsi içimizde. Tek kişilik görünse de her kişilik bir oyun. Suya yazı yazmak hiç bu kadar güzel olmamıştı benim için."


Hakan Kurtaş tek kişilik performans sergiledi - Resim : 4

Sizin çocukluğunuz ne zaman bitti?

Will Eno'nun yazdığı, Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen, 2005 Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti olan oyun; dün, çocukluk, bugün, gösterinin doğası ve doğanın gösterisi, erkeğin, kadının kalbi, tabiat, korku, nefret üzerine bazı günlerin nasıl geçebileceğinin, gerçek hayatın, insanla hayvan arasındaki yakın ilişkinin örneği.