Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bedava tatil sevinci

Kerem Bürsin’le Maldivler’de yaptığı tatili Instagram paylaşımı karşılığında bedavaya getiren Hande Erçel’in yeni rotası Yunanistan... Mikonos’taki geceliği 15 bin TL olan bir otelden gelen ‘reklam tatili’ teklifini kabul eden güzel oyuncu, Komşu’ya aşkı Kaan Yıldırım ile gidecek.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bedava tatil sevinci

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Instagram'daki 27.6 milyon takipçisiyle ünlüler arasında ilk sırada bulunan Hande Erçel'in şöhreti, bu sayede sınırları aştı.

Rol aldığı dizileri de yurt dışında ilgiyle izlenen güzel oyuncu, sadece Türkiye'den değil yurt dışındaki birçok otelden de 'sponsorlu tatil' teklifleri alıyor.

Eski aşkı Kerem Bürsin'le birlikte olduğu dönemde Maldivler'deki bir otelde Instagram'da reklam yapma karşılığında ücretsiz konaklayan Hande Erçel, bu yaz ki Yunanistan tatilini de bedavaya getirecek.

MAGAZİNDEN UZAK KEYİF

Konuşulanlara göre güzel oyuncu, dünyaca ünlü yıldızların da bedava konakladığı Mikonos'taki çok ünlü bir otelden gelen 'reklam tatili' teklifini kabul etti.

Tatile sevgilisi Kaan Yıldırım ile gitmeyi planlayan Hande Erçel, böylece hem geceliği 15 bin TL olan otelde bedava keyif çatacak hem de aşkıyla da magazin basınından uzak deniz ve güneşin keyfini sürebilecek.