Hande Erçel'den 10 günlük Mavi bebeğe mesaj

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı.

Hande Erçel'den 10 günlük Mavi bebeğe mesaj

13 Şubat'ta "Üç bin kişinin geçici olarak kalacağı ikinci çadırkent kuruldu" duyurusunu yapan sanatçı Haluk Levent, 14 Şubat'ta ise AHBAP Çadırkent'ten video paylaşıp, "Hatay’da üç öğün yemeği olan, içinde yatağı battaniyesi, nevresimleri bulunan üç bin kişilik çadırkent şu an dolmak üzere. Teknik ekiplerini seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Jandarma komutanlığına bağlı canımız askerlere teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

Çadırkent'ten yeni bir paylaşımda bulunan Haluk Levent, kucağında 10 günlük bir bebek ile yer aldığı fotoğrafa şu mesajı yazdı:

"10 günlük bebek.
⁦Enkazdan çıkarıldılar.
Ahbap Çadırkentinde yanımızda kalıyorlar.
'Abi daha isim koymamıştık, sen koy adını' dediler.
Adını 'Mavi' koydum."

Hande Erçel'den 10 günlük Mavi bebeğe mesaj

 

Üç yaşındaki yeğeni ile aynı ismi taşıyan Mavi ile ilgili duygu yüklü paylaşıma kayıtsız kalmayan oyuncu Hande Erçel, "Uzun, sağlıklı, neşe dolu bir ömrün olsun Mavi" yorumunda bulundu.

Mavi'nin annesi Gamze Erçel ve babası Caner Yıldırım Instagram'dan bir paylaşım yaparak; depremde kimsesiz kalan bir bebeğe aile olmak için başvuru yaptıklarını duyurmuştu.