Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar?

Dün akşam “Ölümlü Dünya 2” filminin galasına katılan Hazal Kaya “Adını Feriha Koydum”daki eski partneri Çağatay Ulusoy’la ilgili soruya yanıt verdi.

Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hazal Kaya dün akşam eşi Ali Atay‘ın yönettiği “Ölümlü Dünya 2” filminin galasına katıldı.

Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar?


Şıklığıyla göz kamaştıran güzel oyuncu son olarak “Pera Palas’ta Bir Gece Yarısı” adlı dizisinin 2. sezon çekimlerini tamamlamıştı.



Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar? - Resim : 2

Kaya dizisinin 2024 yılında yayınlanacağını belirtti. Hazal Kaya geçmişte kendisinin de dizi versiyonunda 'Nihal' rolünü canlandırdığı “Aşk-ı Memnu” kitabından yola çıkılarak çekilen Farah Zeynep Abdullah’lı “Bihter” filmini yorumladı ve “Aşk-ı Memnu bir roman, biz günümüzde uyarlayıp dizisini yaptık. Onlar da bir dönem filmi çektiler. Çok boyutlu ve çok güzel bir hikaye Aşk-ı Memnu… Bundan sonra da tekrar aynı hikayeyi çekmek isteyenler olabilir, olacaktır. Herkese başarılar dilerim. Herkesin de ellerine sağlık… Bunun dışında söyleyeceğim bir şey yok” dedi.


 Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar? - Resim : 3


Hazal Kaya’ya “Aşk-ı Memnu”daki rol arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in 13 yıl sonra “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde buluştukları hatırlatıldı ve “Siz de eski partneriniz Çağatay Ulusoy’la beraber oynamak ister misiniz?” diye soruldu.


Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar? - Resim : 4


Kaya “Ben de Çağatay Ulusoy’la yeniden birlikte oynamayı çok isterim. Kıvanç’la Beren’i tekrar birlikte izlemek beni de çok gururlandırdı. O yüzden ben de tabii ki çok isterim Çağatay ile oynamak bakalım, kısmet” diye konuştu.


Hazal Kaya’dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması! Aynı projede mi rol alacaklar? - Resim : 5


Hazal Kaya vefat eden kedisi ile ilgili de “Çok kötü oluyorum” diyerek konuşmak istemedi.