Jamie Dornan'dan kahreden haber! Ünlü film serisiyle tanınmıştı

“Grinin Elli Tonu” filmleriyle tanınan ünlü aktör ve model Jamie Dornan’ın, Portekiz'de tatil yaparken "zehirli tırtıllarla" karşılaşmasının ardından "kalp krizi belirtileri" nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Jamie Dornan'dan kahreden haber! Ünlü film serisiyle tanınmıştı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 41 yaşındaki Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan, sunucu Gordon Smart’ın da yer aldığı arkadaş grubuyla Portekiz’de tatildeyken hastalandı.

İskoçya'da yayınlanan TV programı “İyi, Kötü ve Beklenmedik”te konuşan Gordon Smart, kendisinin ve Jamie Dornan’ın zehirli tırtıllar nedeniyle hastanelik olduklarını söyledi.

Smart, “'İlk gün harika vakit geçirdik, bol bol golf oynadık, dışarı çıktık, bol bol şarap içtik ve ardından espresso martini içtik” dedi. Ertesi gün tuhaf hissetmeye başladıklarını ve ellerinin uyuştuğunu söyleyen Smart, karıncalanma da yaşadıklarını belirterek “oradan canlı çıktığımız için çok şanslıyız" dedi.

Babasının doktor olduğunu söyleyen Smart, kalp atış hızının yükselmesi sebebiyle kalp krizi geçirdiklerini düşündüğünü söyledi.   


Jamie Dornan'dan kahreden haber! Ünlü film serisiyle tanınmıştı


Bir hafta sonra doktor Smart’ı aradı ve kendisi ile Dornan’ın semptomlarının zehirli tırtıllardan kaynaklanmış olabileceğini bildirdi. 

Tırtılların minik tüyleri, thaumetopoein adı verilen tahriş edici bir proteine sahiptir; bu protein, ağrılı cilt, göz ve boğaz tahrişlerine ve döküntülere ve nadir durumlarda alerjik reaksiyonlara neden olabilir.