Kaan Urgancıoğlu hakkında 'evi bıraktı' iddiası

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu evlenmeden önce kullandığı, düşük kira ödediği evi daha yüksek bir fiyattan başkasına kiraya verdiği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Kaan Urgancıoğlu hakkında 'evi bıraktı' iddiası

'Yargı' dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu’nun evlendikten sonra eşinin yaşadığı eve taşındığı, kendi kiracı olduğu Cihangir’deki evi de başkasına daha yüksek fiyata kiraya verdiği ileri sürüldü.


Kaan Urgancıoğlu hakkında 'evi bıraktı' iddiası


Urgancıoğlu’nun bu durumun ortaya çıkmasıyla ev sahibiyle de davalık olduğu iddia edildi.

“HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIM”

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan oyuncu, “Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli ‘haber’ olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim” ifadelerini kullandı.



Kaan Urgancıoğlu hakkında 'evi bıraktı' iddiası - Resim : 2

OLAYLI EVİ BIRAKTI

HABER10'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre ‘Yargı’da bir savcıyı oynayan Kaan Urgancıoğlu’nun, Cihangir’de kiraya oturduğu bekar evini kapatmamış, bir arkadaşına kiraya vermişti.

Bunu öğrenen ev sahibi karşı çıkınca “Kirasını düzenli olarak ödediğim sürece evi istediğim gibi kullanırım” demişti.


Kaan Urgancıoğlu hakkında 'evi bıraktı' iddiası - Resim : 3


Kriz çözülmüş. Urgancıoğlu evi bırakmış, kiracı arkadaşı da ev sahibiyle yeni bir fiyat üzerinden anlaşmış.