Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in ayrılık iddiasında flaş gelişme

Pınar Deniz, 3 ay önce kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açmıştı...

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in ayrılık iddiasında flaş gelişme

Zaman zaman gecelerde görüntülenen ve sosyal medyada ilişkilerine dair kareleri yayınlayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

2. Sayfa'nın haberine göre, Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarından bunalınca ilişkide büyük bir kriz çıktı.

Deniz'in sosyal medya hesabından yayınladığı banyo pozundan rahatsız olan Yıldırım, kıskançlık krizine girince ikili yollarını ayırma kararı aldı.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in ayrılık iddiasında flaş gelişme


İkili, sosyal medyada birbirini takip etmeye devam ediyor ve fotoğrafları kaldırmadı.

KAAN YILDIRIM PINAR DENİZ AYRILIĞINI YALANLADI

Kaan Yıldırım, 'maço tavırları ve kıskançlıkları nedeniyle Pınar Deniz'le ilişkilerine ara verdiklerine' dair çıkan haberleri yalanlayarak "Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. İlişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi..." ifadelerini kullandı.

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında usta gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, kendilerine gelen duyumun Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'a da gitmiş olabileceğini söyleyerek; "Pınar'ın çok çok yakın iş çevresinden gelen bir duyum. Onlarla dertleşmiş. 'Kıskançlıklarından sıkıldım, bıktım. Biraz mola verdik. İlişkiyi dinlendiriyoruz' demiş. Haberler çıkınca da birbirilerine sarılarak aşklarını güçlendirdiler..." ifadelerini kullandılar.