Kadir Doğulu - Neslihan Atagül'ün tarikat iddiasında şoke eden 'Kerimcan' detayı

Neslihan Atagül'ün ile Kadir Doğulu'nun tarikatı ifşalanmış; açık ilişki ve çok eşlilik iddiaları olay olmuştu...

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül'ün tarikat iddiasında şoke eden 'Kerimcan' detayı

Dün Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında konuşan Ebru Şancı, söz konusu tarikata ilişkin kendisine ulaşan bir genç kızla sohbet ettiğini ifade ederek şu açıklamaları yapmıştı:

"Bu Prof. Dr. Ali Osmay Güre, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde bile konuşma yapan; Amerika'da doktora yapmş bir kişi. Baba Eren dedikleri kişi bu. Konuşma yeteneği oldukça gelişmiş olduğu için bunları rahatça kandırmış.

Bana ulaşan kızın anlattığına göre 15 günde bir yemekte buluşuyorlarmış. Güzel bir masa kuruluyormuş. Çilingir masası kurulup rakı içiliyormuş. Bu Baba Eren denilen kişi herkese sek içiriyormuş. 'Dem vurmak' dedikleri şey... Daha sonra şapka takıp üstlerine bir şeyler giyiyorlarmış. Saçma sapan şeyler... Daha sonra çok uzun konuşmalar yapılıyormuş. Murat Dalkılıç, Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Sezer Çakır katılan ünlülerden.

Hatta bir kaç kere Hande Erçel'i de götürmüş Murat Dalkılıç. Hande ailesinden tepki görmüş. Daha sonra da Murat'la ayrılmışlar. Baba Eren konuşmalarıyla bunları etkiliyor. Sek içkilerle bunlar yamuluyor. Daha da detaylara sahibim ama anlatmak istemiyorum.

EBRU ŞANCI'DAN OLAY AÇIKLAMALAR (VİDEO)


Baba Eren bunlara lakap takıyormuş. 'Şöhretli isimlerinizi kapıda bırakın' diyormuş. Kadir'e 'Derviş' lakabını takmış. Kediciklerin bir değişik versiyonu.

Baba Eren saatlerce içiyormuş. Ünlülerden bağış talep ediyormuş. Ellerinde olabildiğince ünlü olsun istiyormuş.

Ünlülere emir veriyormuş. Neslihan Atagül 'Sefirin Kızı' dizisinden Baba Eren'in talimatıyla ayrılmış... Tarikat denilen şeyin özeti bu." 

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül'ün tarikat iddiasında şoke eden 'Kerimcan' detayı


Bircan Bali ise bugünkü yayında kendisine ulaşan bir kişinin Ebru Şancı'nın açıklamalarını doğruladığını ifade ederek yeni detayları anlattı:

"Elime su bardağını alıp tarif edeyim. O dem dedikleri alkole hepsi sırayla tek tek dilini değdiriyormuş. Hepsi dil attıktan sonra sohbetler oluyormuş. Dem dedikleri şey bu. Öğrendiğime göre Murat Dalkılıç'ın lakabı Kerimcan'mış. Bizim Kerimcan'la ilgisi yok. Öyle Salihcan gibi hep can ile biten lakaplarmış."

Öte yandan programda verilen detaya göre Neslihan Atagül; ihanete gözleriyle şahit olsa dahi Kadir Doğulu'dan asla ayrılmayacağını ifade etmiş.

Bircan Bali ise, "İşin içinde hipnoz falan var sanırım. Bana ulaşan kişiye 'Siz salak mısınız? Niye böyle bir şey yapıyorsunuz?' diye sordum" şeklinde konuştu.

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül'ün tarikat iddiasında şoke eden 'Kerimcan' detayı - Resim : 2


Sevilen sanatçı Pınar Eliçe duyduğu yeni detayları şok içinde dinledi...