Kanserin pençesine düşen ünlü aktörün son görüntüsü yürek burktu

Jurassic Park filmleriyle tüm dünyada geniş hayran kitlelerine sahip olan Sam Neill, üçüncü evre kan kanseri olduğunu açıkladı. 76 yaşındaki oyuncu, ölmekten korkmadığını söyledi.

Kanserin pençesine düşen ünlü aktörün son görüntüsü yürek burktu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Steven Spielberg’ün yönetmen koltuğunda oturduğu; Richard Attenborough ve Laura Dern gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Jurassic Park filminde de yer alan Sam Neill, hayranlarını üzen bir haberle gündemde.



Kanserin pençesine düşen ünlü aktörün son görüntüsü yürek burktu


76 yaşındaki oyuncu, üçüncü evre kan kanseri olduğunu ve kemoterapinin işe yaramadığını, ancak yeni bir deneysel ilaç kullandığını söyledi. 12 aydır iyileşme sürecinde olan oyuncu, bu sürecin sonsuza kadar sürmeyeceğini bildiğini, doktorların bir gün ilacın etkisini yitireceğini söylediğini açıkladı.



Kanserin pençesine düşen ünlü aktörün son görüntüsü yürek burktu - Resim : 2



Neill sözlerine şu şekilde devam etti: “Hiçbir şekilde ölmekten korkmuyorum. Bu beni endişelendirmiyor. Bu beni başından beri hiç endişelendirmedi ama rahatsız oldum. Hâlâ yapmak istediğim şeyler olduğu için sinirlendim. Çok sinir bozucu. Ama bundan korkmuyorum. Gerçekten hayatım için bir mücadele içerisindeydim. Yeni bir dünyaydı ve oldukça endişe verici bir dünyaydı. Üç ya da dört ay boyunca oldukça acımasız, oldukça geleneksel kemoterapiler gördüm...”