Kardeşlerim'de Ömer’in zor vedası, gözyaşları sel oldu!

NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim’in 117. Bölümünde Asiye’nin vurulduktan sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılmaması duygu seli yaşattı.

Kardeşlerim'de Ömer’in zor vedası, gözyaşları sel oldu!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre NGM’nin büyük ilgiyle izlenen “Kardeşlerim” dizisinde yine çok ses getiren bir ayrılık yaşandı.

Her hafta heyecan dolu olayların yaşandığı dizinin 117. bölümünde Ömer (Bilal Yiğit Koçak) hayatının en büyük acısını yaşadı ve Asiye’ye (Su Burcu Yazgı Coşkun) veda etti.



Kardeşlerim'de Ömer’in zor vedası, gözyaşları sel oldu!


Yeni sürprizlerin yaşanacağı, yeni oyuncuların katılacağı dizide sırayla şu olaylar yaşandı: Emel ablasını çok özlerken; Ömer ona sahip çıkmaya çalıştı. Süsen de hayatının bu en zor döneminde Ömer’e destek oldu. Nebahat, Ayla’ya Berk’in babasının gerçek yüzünü göstermek için fikir verdi. Ayla, gizli kayıt alıp Berk’e babasının yalanlarını göstermek için harekete geçti. Ayaz ile Ömer, Asiye’nin katilinin peşine düştü. Orhan ise beklenmedik bir gerçekle yüzleşti. Eski sevgilisi Ayten, çocuğu Cansu’nun babasının Orhan olduğunu açıkladı. Ömer Asiye’nin katilini Ayaz’la yakadı ve o sırada polisler geldi.




Kardeşlerim'de Ömer’in zor vedası, gözyaşları sel oldu! - Resim : 2