Kate Middleton hakkında gizlenen gerçek ortaya çıktı

Geçen ay kansere yakalandığını açıklayan Prenses Kate Middleton, tedavi sürecinde ailesiyle birlikte kimsenin bilmediği bir eve taşınmayı planlıyor. Evde yaptırılacak yenileme çalışmasının faturasını da Prens William ve Prenses Kate çifti ödeyecek.

Kate Middleton hakkında gizlenen gerçek ortaya çıktı

Habertürk'ün haberine göre Prens William ve Prenses Kate Middleton, kanser tedavisi sürecinde sürpriz bir şekilde gizli bir eve taşınma planı yapıyor. Kraliyet çiftinin, Windsor'daki Adelaide Kır Evi'nin bitişiğindeki, az bilinen kırmızı tuğlalı ek binada yenileme ve genişletme yapmayı düşündüğü söyleniyor.


Kate Middleton hakkında gizlenen gerçek ortaya çıktı


2022 yazının sonlarına doğru Berkshire'daki malikanesine taşınan aile, şu anda zamanını dört yatak odalı kır evi ile Sandringham Malikanesi'ndeki çok sevdikleri Anmer Hall dinlenme yeri arasında mekik dokuyarak geçiriyor.

FATURAYI KARŞILAYACAKLAR

Adelaide Kır Evi, Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis'nin gittiği Lambrook Okulu'na yakınlığı nedeniyle aile için ideal bir konuma sahip. Mirror Gazetesi'ne konuşan kaynaklar, ailenin, Prenses Kate'in iyileşmesine yardımcı olmak için şu anda boş olan ek binayı genişletme planları yaptığını öne sürdü.


Kate Middleton hakkında gizlenen gerçek ortaya çıktı - Resim : 2


Ancak bu kararın bazı zorlukları da var. Çünkü kaynaklar, Galler Prensi'nin kraliyet harcamalarıyla ilgili "kamu incelemesinin bilincinde" olduğunu ve masrafları kişisel olarak finanse etme konusunda temkinli bir yaklaşım benimsediğini aktardı.

"Kimse Adelaide Kır Evi'nin bitişiğinde, kullanılmayan, oldukça geniş, kırmızı tuğlalı bir ek bina olduğunu bilmiyor" diyen bir kaynak, "Ev, şu anda yaşanabilir bir durumda ama eğer kullanılacaksa kapsamlı yenileme çalışmalarına ihtiyaç duyuyor. Mülkün genel yazlık arazisinin bir parçası olarak kullanılmasıyla ilgili tartışmalar bir süredir devam ediyor, ancak projeyi başlatmak için doğru zamanı bulmak gerekiyor" dedi.

TEDAVİ SÜRECİNDE SAKİN ORTAM İHTİYACI

Ailenin ihtiyacının lüksten ziyade daha fazla alan olduğunu söyleyen kaynaklar, bunun Kate'in sağlıklı yaşama giden yolu için hayati önem taşıdığını, tedavinin gerekliliklerini yerine getirebileceği sakin bir ortam sağladığını söyledi.


Kate Middleton hakkında gizlenen gerçek ortaya çıktı - Resim : 3


Genişliği ve tenhalığı sayesinde Anmer Hall şu anda aile açısından en çok tercih edilen yer. Kamu finansmanı konusunda geçmişteki tepkileri göz önünde bulunduran Galler Prensi ve Prensesi, Adelaide Kır Evi ek binasındaki yenileme çalışmalarının faturasını kendileri ödemeyi düşünüyor.