Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan dizide neler oluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ile "Medcezir" dizisinden beri televizyona iş yapmayan Serenay Sarıkaya’nın başrolünü oynayacağı Ay Yapım’ın Aile dizisinin ay sonunda sete çıkması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan dizide neler oluyor?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın yöneteceği diziyi Hakan Bonomo yazıyor. Tatlıtuğ dizide çiftlikte yaşayan kalabalık bir ailesi olan Aslan karakterine hayat verecek.

Serenay Sarıkaya da Aslan’ın ailesini iyileştirmeye çalışan ancak kendi ailesinde de bir dizi sorunlar yaşayan psikolog Devin rolüne hayat verecek.

Camdaki Kız’daki anlaşması 31 Aralık’ta bitecek olan Nur Sürer’in Aslan’ın annesi Hülya Soykan rolüne sıcak baktığı öğrenildi. Aslan’ın büyük abisi rolü için de Nejat İşler’le imza aşamasına gelindi.

Canan Ergüder’in Leyla’yı, Emel Göksu’nun Aslan’ın büyükannesi Seher’i oynayacağı dizide Yüsra Geyik; Devin’in uyuşturucu bağımlısı kız kardeşi Yağmur’a hayat verecek.

Dizinin etkili karakterlerinden Hayri’nin torunu Atilla için de ödüllü bir isimle anlaşma yapıldı. Ushan Çakır “Aile” dizisine Ati karakteriyle el sıkışıldı.