'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Feyza' karakterini canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali şaşırttı.

'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı

Yayına girdiği gün itibarıyla tarikatlar tarafından hedef gösterilen ve  Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) 2 hafta durdurma ve 9 milyon TL idari para cezası verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisi 22 Ocak'ta üçüncü bölümüyle izleyicilerle yeniden buluştu ve reytingleri adeta altüst etti.

'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı 


Dördüncü bölümü yayınlanacak olan diziyi ilgiyle izleyen seyirciler, oyuncuların gerçek hayattaki hallerini de merak ediyor. O merak edilen oyunculardan biri de 'Feyza' karakterini canlandıran Zehra Kelleci...

'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 2


İlk bölümde tarikat kursundaki bir kız çocuğuna attığı tokat ile çok konuşulan 'Feyza' karakterini genel olarak kötü ve kuzeni Cüneyt'e aşık biri olarak tanıdık.


'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 3


Gündem olan tokat sahnesi şöyleydi:

Kur'an okunurken çocuklardan biri 'Cüneyt efendi geldi' diye ayağa kalkarak pencereye doğru koşuyor. Çocuklardan sorumlu Kur'an hocası ise "Sen nasıl Kuran'ı bölüyorsun, nasıl sadakallahülazim demeden kalkıyorsun!" diyerek çocuğa tokat atıyor. Hoca "Geçin yerinize! Size ne Cüneyt efendiden size ne! Akranınız mı o sizin, terbiyesizler, ahlaksızlar! Hepiniz kardeşinizin günahının affı için yüzer amenerrasulü okuyorsunuz. Bu sırada dışarı çıkmak da dışarı gitmek de abdest tazelemek de yok!" diyerek çocuklara tepki gösteriyor.



'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 4


Geçtiğimiz sezon final yapan "Yüz Yıllık Mucize" dizisinde de rol alan; "Kızıl Goncalar" dizisinin 'Feyza'sının gerçek hali sosyal medyada gündem oldu...


'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 5



'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 6


'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 7


'Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı paylaşımlarıyla şaşırttı - Resim : 8


Takipçileri genç oyuncunun sosyal hayatında sergilediği nefes kesen güzelliğine yorum yağdırdı...