Kubilay Aka Mert Ramazan Demir ile ilgili sessizliğini bozdu

Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir arasında gerçekleştiği söylenen büyük kavga hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya devam ederken; Aka'dan flaş bir açıklama geldi.

Kubilay Aka Mert Ramazan Demir ile ilgili sessizliğini bozdu

İddiaya göre Kubilay Aka kendisinin de bulunduğu eğlencede, "Yalı Çapkını" dizisinde partner olan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun samimiyetlerinden rahatsız oldu.


Kubilay Aka Mert Ramazan Demir ile ilgili sessizliğini bozdu

Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'e "Herkes hareketlerine dikkat edecek" diyerek bağırdı.

KUBİLAY AKA, MERT YAZICIOĞLU'NA MERT RAMAZAN DEMİR'İ ŞİKAYET ETTİ

Kubilay Aka yaşanan gerginlik sonrası mekandan çıktı ve Mert Yazıcıoğlu'nu aradı. Yaşananları anlatan Aka, Mert Ramazan Demir'in hareketlerinin rahatsızlık boyutunda olduğunu iddia etti.


Kubilay Aka Mert Ramazan Demir ile ilgili sessizliğini bozdu - Resim : 2

Öğrendikleri sonrası sevgilisi ile iletişime geçen Yazıcıoğlu, "İnsanlar yanlış anlıyor" dedi ve sevgilisinden dışarıda daha dikkatli davranmasını rica etti.

Ünlü oyuncu konuyu daha fazla büyütmeden kapattı.

SEVGİLİLER ARASINDA DİKKAT ÇEKEN YORUMLAŞMA

Öte yandan Mert Ramazan Demir'in son paylaşımı gündem oldu. Mert Yazıcıoğlu, Demir'in paylaşımına, "Fotoğraflardaki kadar yakışıklı değil" yorumunu yaptı.

Kubilay Aka Mert Ramazan Demir ile ilgili sessizliğini bozdu - Resim : 3

Bunun üzerine Afra Saraçoğlu, "Yo daha yakışıklı" dedi.

KUBİLAY AKA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Konuyla ilgili sessizliğini TV100’de ekrana gelen “Magazin Hattı” programı için bozan Kubilay Aka “Genel olarak hiçbir meslektaşım hakkında kamera önünde konuşmayı doğru bulmadım, bulmuyorum da… O yüzden bu konu hakkında çok da fazla konuşacak bir şey de yok zaten… Ufacık bir şey… Mekan çıkışında olan bir şey… Alkollü bir mekan… Öyle bir detaya girilmesine gerek olduğunu düşünüyorum.

 

 

Çok teşekkür ederim… Başka bir soru varsa onunla devam edelim” ifadelerini kullandı.