Lüks hayatı dile düşen Aslıhan Doğan: "Arda ile ikon çiftiz"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan muhabirlerin sorularını yanıtladı. Victoria Beckham’a benzetilmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Lüks hayatı dile düşen Aslıhan Doğan: "Arda ile ikon çiftiz"

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre lüks yaşantısı ve pahalı marka ürünlerle sık sık gündeme gelen Aslıhan Turan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette 42 bin liralık terlikleriyle konuşulmuştu.

Lüks hayatı dile düşen Aslıhan Doğan: "Arda ile ikon çiftiz"


Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aslıhan Turan, terliklerin fiyatının abartıldığını söyledi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, "Terliklerin neden konuşulduğunu ben de anlamıyorum. Bu durum beni rahatsız etmiyor. Çok fazla dış etkenlere takılan bir insan değilim."

İKON ÇİFT

Aslıhan Turan'a Victoria-David Beckham çifti hatırlatılarak "Siz Arda Turan ile kendinizi ikon çift olarak görüyor musunuz?" sorusu yöneltildi.


Lüks hayatı dile düşen Aslıhan Doğan: "Arda ile ikon çiftiz" - Resim : 2



Benzetilmenin çok hoş olduğunu söyleyen Turan, "Görüyorum evet. Victoria Beckham'a benzetilmek çok güzel bir şey. Beni de çok benzeten oluyor. Çok beğendiğim bir kadın. Arda Bey'de sporuyla, kariyeriyle bugüne kadar çok güzel işler yaptı. Tabii ki çok güzel bir şey benzetilmek. Örnek bir çift olmak hoş" diye konuştu.