Mehmet Günsur yeni dönem aktörlerin hakkını teslim etti

Önceki gün bir etkinliğe katılan Mehmet Günsür, yakışıklılık konusunda kendisiyle ilgili itirafta bulunup “Kendimi yakışıklı görmüyorum, genç jenerasyon pabucumuzu dama atar” dedi.

Mehmet Günsur yeni dönem aktörlerin hakkını teslim etti

Yurt dışında yaşayan oyuncu Mehmet Gündur, Türk dizi sektörünün gösterdiği başarıdan dolayı memnuniyet duyduğunu ancak televizyon izlemediği için dizileri de takip edemediği açıklamasında bulundu.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının kamerasına konuşan Günsur, belgesel ve film seyretmeyi sevdiğini anlattı...


Mehmet Günsur yeni dönem aktörlerin hakkını teslim etti


Mehmet Günsur, “Her şeyin bir sırası var her çağın yeni heyecanları var. Türk dizi sektörü de çok büyük yollar katetti. Yavaş yavaş kalitede yükseldikçe başka kültürlerin de dikkatini çekiyor. Yurt dışında yaşadığım için maalesef dizileri takip edemiyorum, pek de televizyon seyrediyorum desem yalan olmaz. Genelde film, belgesel seyretmeyi seviyorum, televizyonda illa seyredeceksem internetten açıyorum. Evde öyle bir televizyon durumu yok” şeklinde konuştu.



Mehmet Günsur yeni dönem aktörlerin hakkını teslim etti - Resim : 2



Yeni sezon için görüştüğü projeler olduğunu ve ekranda olmak istediğini belirten oyuncu, 'yakışıklı aktörler' arasında gösterilmesiyle ilgili soru üzerine “Ben kendimi çok yakışıklı görmüyorum, yani bence yeni jenerasyon çok güzel, bizim pabucumuzu dama atarlar. Tabii ki doğanın gereği boynuz kulağı geçiyor öyle olması lazım” açıklamasında bulundu.