Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ayrılığıyla ilgili olay dedikodu

Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılıp Yalı Çapkını dizisinde partneri ve yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu tepkilerin odağı olmuştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılık sebebi bambaşka çıktı...

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ayrılığıyla ilgili olay dedikodu

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre "Yalı Çapkını" dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaz aylarında denizde dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu, okların hedefi olmuştu.

Eskiden çok yakın arkadaş olan bu üçlü arasındaki gelişmeler günlerce magazinde yer bulmuştu.

2018 yılında 'İyi Oyun' adlı filmin setinde tanışan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çifti yaklaşık 5 yıl süren ilişkilerini geçtiğimiz yıl noktalamıştı.

Bu karar ikiliyi tanıyan herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanmış ve ayrılık sebebi olarak da Afra Saraçoğlu'nun şu sıralar birlikte olduğu Mert Ramazan Demir ile yakınlaşması gösterilmişti.

Bütün bu yaşananların ardından son dönemde magazin kulisleri bomba bir dedikoduyla çalkalanıyor.

Konuşulanlara göre ikilinin ayrılık sebebi Mert Yazıcıoğlu'nun Afra Saraçoğlu'nun yakın arkadaşları ile flörtöz davranışlarıymış.

İddialara göre Saraçoğlu'nun arkadaşları ile yakınlaşan Yazıcıoğlu'nun bu yakınlaşmayı daha da ileri götürmesi ve tekrarlaması Saraçoğlu'nu çileden çıkarmış ve ayrılık kararı almasına neden olmuş.

Herkesin tekrar barışırlar gözüyle baktığı ikilinin tekrar bir araya gelmeme sebeplerinin de bu durum olduğu konuşuluyor.