Mithat Can Özer ile Alina Boz çiftinin gerçek ayrılık sebebi ortaya çıktı

Evlenmek üzereyken ayrılan Mithat Can ve Alina Boz çifti sevenlerini üzmüştü. Alina Boz yoluna işletmeci Umut Evirgen ile devam ederken Mithat Can, Alina Boz ile yaşamanın hayallerini kurduğu Lizbon'da inzivaya çekildi.

Mithat Can Özer ile Alina Boz çiftinin gerçek ayrılık sebebi ortaya çıktı

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı tüm hızıyla sürüyor.. Alina Boz "Evlenmek gündemimizde yok. Evlenme teklifi de almadım" açıklaması yaptı. Alina bir dönem  Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can ile evlenmek üzereydi. 

ALİNA BOZ VE MİTHAT CAN AYRILIĞI'NIN SEBEBİ

Alina Boz ve Mithat Can aşkı, Lizbon yüzünden bitmişti.  Oysa, Mithat Can, Alina'yı annesi Sezen Aksu ile bile tanıştırmıştı. Mithat Can Alina'ya "Lizbon'da bir ev alalım. Hem oturma iznimiz olur hemde bundan sonra orada yaşarız" deyince Alina Boz rest çekmişti. Alina Boz, Mithat Can'a "Ben şu an işimi ve kariyerimi bırakıp seninle Lizbon'a gelemem" deyince çift ayrılmaya karar vermişti.

"BİR SONBAHAR GÜNÜNDEN HÜZÜN VE GİZEM DOLU KARELER"

Ayrılıktan kısa süre sonra Alina Boz işletmeci ve çapkınlıklarıyla gündeme gelen Umut Evirgen'le aşk yaşamaya başlamıştı. Onlar hayatlarına dolu dizgin devam ederken Mithat Can ise inzivaya çekilip hüznünü yaşıyor.

Mithat Can Özer ile Alina Boz çiftinin gerçek ayrılık sebebi ortaya çıktı


Üstelik sevdiği kadın Alina Boz ile yaşamayı hayal ettiği Lizbon'da... Kentin kuytu bir köşesinde karavan hayatı yaşayan Mithat Can Lizbon'dan karelerini "Bir sonbahar gününden hüzün ve gizem dolu kareler" notu ile paylaştı.

Edanur AKTÜRK AYKOL / patronlardunyasi.com