Müge Anlı canlı yayında açıkladı! AKP'den teklif aldı mı? Siyasete mi atılıyor?

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Müge Anlı'nın siyasete atılacağı ve AK Parti'den teklif aldığı iddia edildi.

Müge Anlı canlı yayında açıkladı! AKP'den teklif aldı mı? Siyasete mi atılıyor?

Müge Anlı, Atv'de ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında açıklama yaparak, "Twitter'da TT olduğuma dair bir mesaj geldi. Milletvekilliği teklifi gelmiş bana AK Parti'den. İktidar kulislerinde benim yüzde 2 ile 2,5 arasında oyum olduğuna inanılıyormuş. Bu çok az. Teklif edilse de 2 buçuğa razı olmam. Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum! Böyle abuk sabuk oturduğunuz yerden haberler yapmayın ya. Vallahi benim hiç alakam yok. Benim siyasetle de hiç alakam yok. Ha yapmak da istersem onu da biliyorsunuz ki yaparım. Daha kadınların olduğu... Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, etrafta da kadınlar görürsünüz.

Beni abuk sabuk Twitter'da TT filan yapmayın. Bunların ne olduğunu anlamıyorum. Hiç gelen teklif de yok. Aşkolsun hiç teklif de etmiyorlar. Yüzde 2 buçuk oyu da az buldum. Bizim gücümüzün farkında değiller hanımlar. Beyleri de işin içine de katacağımızı biliyorum. Bari yüzde 25 filan deyin de şanımız yürüsün. 

Siz öyle uydurursanız, dalganız da böyle geçilir! Bu da azı! Daha çok uğraşırım da işim var. Bu kadar yeter size..." ifadelerinde bulunarak hakkında ortaya atılan iddiaları yalanladı.