Müge ve Gülşen'den "İbrahim bey çok kibar biri" diyen Ayşegül Yıldız'a salvo!

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt eski eşi İbrahim Tatlıses ile ilgili “İbrahim Bey, kadın döven, zorba biri olarak yansıtılıyor. Aslında çok kibar biri. Ben hiç şiddet görmedim” diyen Ayşegül Yıldız'a tepki gösterdi.

Müge ve Gülşen'den "İbrahim bey çok kibar biri" diyen Ayşegül Yıldız'a salvo!

"Biz Bize" programına konuk olan Ayşegül Yıldız, "İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil. Çok da kibar biri. Hep olumsuz tarafları konuşuluyor. İnsanız beşeriz şaşarız. Bir insanın geçmişinde yaptığı hatalar sebebiyle sürekli yargılanmasını çok doğru bulmuyorum. İbrahim Bey'in her konuda acımasızca eleştirildiğini düşünüyorum. Özünde çok iyi bir insan aslında. Sürekli kadın döven zorba biri olarak yansıtılıyor. Öyle biri olsa neden insanlar onunla onca yıl beraber olsun ki. Ben şiddet görmedim." ifadelerini kullanmıştı.

Müge ve Gülşen'den "İbrahim bey çok kibar biri" diyen Ayşegül Yıldız'a salvo!


Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt; Yıldız'ın bu açıklamalarına sert çıkarak kendisine Perihan Savaş, Derya Tuna ve Asena'nın geçmişte başına gelen üzücü olayları hatırlattı.


 

TV8'de her sabah beğeniyle izlenen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Müge Dağıstanlı Erdoğan; "Ona Derya Tuna, Asena ve Perihan Savaş'ı hatırlatmak gerekir. Konuşma yaparken 'Kibar bir insandır' noktası nbaşka bir yerde. Şiddet, dayak, mahkeme salonlarına olaylar, yüzü gözü morarmış kadınlar... Hepsi arşivlerde var. Sen tabii şiddet görmezsin çünkü sen Tatlıses'in başka bir döneminde hayatına girdin. Hayatına eşi olarak girmiş bir kadının diğer kadınların başına böyle bir şey gelmemişcesine 'Kibar biridir' demesini anlayamıyorum. Ayşegül hangi kafadasın?" ifadelerini kullanırken Gülşen Yüksel Salt ise; "Bunları Derya Tuna, Asena ve Perihan Savaş'a sormak gerekir. Ayşegül Yıldız; İbrahim Tatlıses'in her şeyden ders almış, kendi derdinde bir dönemine denk geldi. Silahlı saldırı olayı olmasa acaba Ayşegül Yıldız ile evlenir miydi? İbrahim Tatlıses'in hayatına giren kadınların başına ne geldiyse ayrılık döneminde geldi. Hepsi arşivlerde duruyor." şeklinde konuşarak Ayşegül Yıldız'a sert tepki gösterdi.