Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı!

'Onurr' sahne adıyla müzikal kariyerinde emin adımlarla ilerleyen müzisyen Onur Özdemir; Ayşe Hatun Önal ve Edis hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı!

Müzisyen Onur Özdemir, konuk olduğu Özgür Aras'ın radyo programında bir dönem yollarının kesiştiği ve birlikte düet yaptığı Ayşe Hatun Önal ile 3 yıldır konuşmadığını itiraf ederek şu açıklamalarda bulundu:

“Kendisine çok kırgınım ve konuşmuyoruz neredeyse üç yıl oldu. Bir şarkı sözüyle ilgili...


Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı!


Bir şarkının sözü konusunda çok nettim. Yani net derken dedim ki Ayşe bu şarkının sözünü değiştirme. Ayşe’ye diyorum ki bak bunu orijinal sözleri böyle, böyle okuman lazım. Neyse sonra Ayşe’den haber alamamaya başladık.

Normalde her gün duyduğumuz haber aldığımız Ayşe’den, ses seda yok.

Alper diyor ki bence bu kapandı, albümü kendi başına yapıyor. Tamam eyvallah. Ama ben Ayşe’ye defalarca anlattım. Bak bu şarkıyı böyle okuman lazım.


Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı! - Resim : 2


Sözleri bu...  Yazlıkçı otogarında, öptün dudağımdan. Cebimde boncukların hepsi bana kaldı. Çünkü o anı yaşadım ben gerçekten.  Ama onu anlamayacağını düşündüğümüz bir artistte gittiği için Alper'de o ilk sözü değiştirip yağmursuz elvedamızda, öptüm dudağından diye böyle saçma bir şey yapalım dedi.


Tamam. Bunu böyle yaptık. Ayşe, tutturdu onu öyle yapacağım. Neden peki Ayşeciğim?

Çünkü Ayşe Hatun Önal yazlıkçı otogarına gitmezmiş. Orada ne iş olur altın falan filanmış.



Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı! - Resim : 3


Ben hemen izin vermem bak buna. Ya normalde yaptığım bir şey değil. Hiç sevmem benim sözüm böyle olacak hiçbir şey değişmez demem... Ama benim bu hatıram değiştirmek istemiyorum dedim. Sonra beni MESAM’dan aradılar şarkının izinleri için...  Peki dedim ilk iki satırda ne yazıyor?

Yağmursuz elvedamızın öptüm dudağından yazıyor dediler. Hayır dedim ben izin vermiyorum. Onun sözleri öyle değil dedim. Sonra çok araya girenler oldu...

Sonra izin verdim. Sonra Ayşe’yi aradım ve arkadaşlığımızın bittiğini söyledim. Sonra bana uzun uzun mesajlar hakaretler, şantajlar, tehditler...” 


Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı! - Resim : 4


Onur Özdemir aynı yayında sanatçı arkadaşı Edis'e de son derece kırgın olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Edis’e de çok kırgınım. Aşkla alakalı böyle bir depresyon yaşadım ve yani neredeyse otuz kilo verdim. Doksan iki kilodan altmış kiloya düştüm. Ben o süreçte günde sekiz saat ağlıyorum evimde oturup. 'Ah canım arkadaşım iyi misin?' deyip evime gelmesini bekliyordum. Biz ona zamanında hiç para talep etmeden, kendisinin eline en patlamış şarkılarından birini beş kuruş para almadan vermiştik. Sonrasında da hiçbir para talep edilmedi. Ben onu sadece arkadaşlığını istemiştim. Ama dediğim gibi olmadı o yüzden de her tercih bir kayıptır."



Onur Özdemir ve Ayşe Hatun Önal'ın düşman oldukları ortaya çıktı! - Resim : 5