Oyuncu Didem Balçın 'göz ödülü' aldı
Oyuncu Didem Balçın, önceki akşam aldığı ödülle dikkat çekti.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin 'en iyilerinin' belirlendiği ödül töreninde 'En Güzel Göz Ödülüne' layık görülen Didem Balçın; "En güzel göz seçildiğim için keyifliyim. Mutlu eden, duygulandıran bir ödül... Aralıktan beri sağlıklı beslenerek 8 kilo verdim. Hem iş hem aile dengesini iyi kurduğumu düşünüyorum." dedi.
Yakın zaman önce babasını kaybeden Balçın, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Toparlandım diyemem. Yasın inkar süreci oluyormuş. Hala kabullenemediğim bir dönemdeyim. Ama gülmeye çalışıyorum. Çünkü babam beni hep mutlu eden, çok güldüren biriydi. Beni de kendisi gibi güçlü ve mutlu biri olarak yetiştirdi. Arkasından mutlu hatırlanacak bir adamdı. O yüzden onu mutlu anıyorum."
Gecede Sümeyye Aydoğan ise 'En Güzel Cilt', Aslı Tandoğan 'En Güzel Saç Ödülü', Hande Doğandemir ve Ragıp Narin 'En Güzel Gülümseme' ödüllerini aldı.