Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı

“Suits” dizisiyle tanınan Sussex Düşesi Meghan Markle, dizinin yeniden çevriminde rol alıp almayacağı hakkında açıklama yaptı.

Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İngiltere Prensi Harry ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Meghan Markle, hayatına milyon dolarlık podcast veya belgesel gibi çeşitli projelerle devam etme kararı almıştı.


Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı

Ancak geçtiğimiz ay Markle’ı da meşhur eden ünlü dizinin, “Suits: LA” isimli spin-off’u üzerinde çalışıldığı ortaya çıkmıştı.  


Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı - Resim : 2

Bu haber üzerine Markle’ın dizide rol alacağı spekülasyonları iyice arttı. Ancak Sussex düşesi, dizide kendisi için özel olarak hazırlanmış bir karakter yazılmasına rağmen rol almayı planlamadığını açıkladı.

Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı - Resim : 3

İki çocuk annesi 42 yaşındaki ünlü isim, yeni projeye oyuncu olarak katılmayı seçmese de bir kaynak, onun yapım şirketi Archewell aracılığıyla yönetici yapımcı olarak diziye bu şekilde dahil olmayı isteyebileceğini öne sürdü.

Ancak Archewell'e yakın farklı kaynaklar bunu şiddetle reddediyor ve şirketin hiçbir zaman çekim sürecine dahil olmayacağını söylüyor.



Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı - Resim : 4


Meghan, 2011'de başlayan ve 2019'da sona eren orijinal dizide avukat yardımcısı Rachel Zane'i canlandırdı, ancak Prens Harry ile olan ilişkisinin ciddileşmesinin ardından 2017'de ayrıldı.



Oyunculuğa döneceği iddia edilen Meghan Markle açıklama yaptı - Resim : 5


Geçtiğimiz yaz hukuk dizisi, Netflix'e eklendikten hemen sonra 12 hafta boyunca ABD'de en çok izlenen dizi oldu.