Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm"

Oyuncu Pelin Karahan, 13 yaşında anne-babasının boşandığını belirterek, “Babasızlık çok zordu. Oluşturduğum kalkanla hayata hep mesafeliydim” dedi.

Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm"

Hülya Koçyiğit'in TRT'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan oyuncu Pelin Karahan babasız büyümenin zorluklarını anlattı.


Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm"



Daha 13 yaşındayken annesi Nural Hanım ile babası Bayram Ali Karahan'ın ayrıldığını söyleyen Karahan, "Boşanmadan sonra babamla bir daha görüşmedim. Babasız büyümek zor. Ben de kendime bir kalkan oluşturdum. Hayata karşı hep bir mesafem oldu. Bazen eksilerinden çok artılarını da görmeye başladım" dedi.



Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm" - Resim : 2


Bedri Güntay'la mutlu evliliğinden Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olan Karahan, anneliğin bambaşka duygular yaşattığını söyledi.



Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm" - Resim : 3


Karahan, "Anne olunca daha da anladım ki bu, başka bir his. Anne olduktan sonra anne rolü oynamak bile bambaşka. Acıma, üzülme, kalbinin çarpması hepsi çok daha etkili hissediliyor" dedi.



Pelin Karahan: "Babasızlık kalkanıyla büyüdüm" - Resim : 4


2007 yılında yayınlanan 'Kavak Yelleri' dizisinin kendisi için büyük bir şans olduğunu belirten Karahan, "Kavak Yelleri'nde çok çalıştım ve piştim. Her şeyi öğrendim. Doğru cast ve yönetmen benim için büyük bir şanstı. Bana hala Aslı diyorlar, ben de dönüp bakıyorum" diye konuştu.