Pınar Eliçe: "Engincan Ural'ın evliliğiyle ilgili haberi sızdıran kişi..."

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, sevgilisi Merve Kaya ile ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Pınar Eliçe: "Engincan Ural'ın evliliğiyle ilgili haberi sızdıran kişi..."

Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 9 Ekim'de nikah masasına oturmuştu.

1,5 aylık evli olan çiftin evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanma kararı aldığı iddia edildi. Söylentilerin ardından Sibel Can'dan yanıt gecikmedi.

Ünlü şarkıcı, oğlu ve gelininin düğün fotoğraflarını nazar boncuğu emojisi ile Instagram sayfasında paylaşarak söz konusu iddiaları yalanladı.

 

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin magazine yön veren "Beyaz Magazin" programına yorumlarıyla damgasını vuran Pınar Eliçe, çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirerek kendisine gelen bir duyumu izleyicilerle paylaştı.

"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz... Bir kriz yaşanmış olabilir çok doğal. Bir sinir anı yaşanmış olabilir. Mahremiyetlerini bu kadar dışarıya yansıtan kim? Bu haberler nereden sızdı?" diyen Pınar Eliçe, kendisine ailenin içinden bir kişinin isminin söylendiğini ifade ederek yayında bu ismi vermedi.

Eliçe bir kağıda bu ismi yazarak masada bulunan Bilal Özcan ve Didem Delen'e gösterdi...

Özcan ve Delen "Aaa" nidalarını kullanarak; "Bu kadar ileri gidebilir mi o kişi?" diye sordular.

Pınar Eliçe, "Farkında olmadan bir yerlerde konuşuyor. Bır bır bır çok konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Didem Delen ise Merve Kaya ve Sibel Can'ın düğünden paylaşım yaptıklarına dikkat çekerken, Engincan Ural'ın en mutlu gününden herhangi bir paylaşım yapmadığını söyledi.