Pınar Eliçe: "Mehmet Dinçerler konuşma özürlü"

Pınar Eliçe, yorumlarıyla ses getirdiği "Beyaz Magazin" programında Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler hakkında ilginç yorumlarda bulundu.

Pınar Eliçe: "Mehmet Dinçerler konuşma özürlü"

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor.

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler; önceki gün Cem Adrian konseri çıkışı görüntülenmiş, muhabirlerin sorularına kaçamak cevaplar vermişti.

 

Dinçerler'in bu görüntülerini yorumlayan Pınar Eliçe, "Bir şey dikkatimi çekti. Mehmet Dinçerler konuşma özürlü ya. Konuşamıyor. Farkında mısınız? 'Muhabirlere konuştu' deniyor da ne konuşmuş? Mehmet Dinçerler'in fazla kelime haznesinin olduğunu da düşünmüyorum. Hadise ne bulmuş olabilir Mehmet Dinçerler'de? Hadise'yi nasıl tavlamış olabilir?" ifadelerini kullandı.

Bilal Özcan'da "Ahım şahım bir fiziği, tipi yok. Yüzüne baktığında öyle ayrıcalıklı değil. Hadise niye seçti bunu? Boşluktaydı Hadise" dedi.