Pınar Eliçe'den bomba Şeyda Coşkun iddiası! Yedirdiği yemeklerin içinde ne var?

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan bir haberde her ay en az 30 kişiye hizmet veren Coşkun kardeşlerin aylık kazancının ortalama 525 bin TL olduğu yazılmıştı.

Pınar Eliçe'den bomba Şeyda Coşkun iddiası! Yedirdiği yemeklerin içinde ne var?

Geçtiğimiz günlerde Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Şeyda Coşkun, diyetisyenlik konusunda diploması bulunmayan kardeşi Tuğba Coşkun'la ortak hareket etmeye başladı.

Pınar Eliçe'den bomba Şeyda Coşkun iddiası! Yedirdiği yemeklerin içinde ne var?


Üç haftalık programlarla birçok kişiye 'formda ve zayıf bir vücut' vaat eden iki kardeş, karşılığında ise 17 bin 500 TL ücret alıyor.


Pınar Eliçe'den bomba Şeyda Coşkun iddiası! Yedirdiği yemeklerin içinde ne var? - Resim : 2


Bu ücrete ise günlük olan gönderilen diyet listesine uygun yemekler ile 21 günde iki kere yapılan internet görüşmesi dahil. Her ay en az 30 kişiye hizmet veren Coşkun kardeşlerin aylık kazancı ise ortalama 525 bin TL!


Pınar Eliçe'den bomba Şeyda Coşkun iddiası! Yedirdiği yemeklerin içinde ne var? - Resim : 3


Coşkun kardeşlerin dudak uçuklatan kazançları konuşulmaya devam edilirken Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe, "Mehmet Ali Erbil'in bize kazandırdığı iki şöhret. Yaptıkları bu işi doğru bulmuyorum. Uyguladıkları diyetle hızlı kilo veriyorsun. Sağlıksız bir kilo veriyorsun ve bırakınca aynı hızla geri alıyorsun. Çok yakın arkadaşlarım uyguladı. Diyet listelerine baktım. Onu yapınca zaten kilo veriyorsun. Hiç bir şey yemiyorsun ki! Çok sağlıklı gelmedi bana. Bir de sadece onların gönderdiği yemekleri yiyorsun. O yemeklerin içinde çok ciddi kaybettirici ilaçların olduğu söyleniyor. Bilhassa o detoks sularında... Bu, insan sağlığı ile oynamaktır. Ayrıca Şeyda Coşkun'un bu işle ilgili bir belgesi de yok. İnsanlar çok ciddi rakamlar verip nasıl bu insanlara güveniyor?" ifadelerini kullandı.