Pınar Eliçe'den Ebru Gündeş'in yeni aşkı için flaş yorum

Ebru Gündeş ve yeni sevgilisi olan Iraklı Rassan Khoshnaw’ın birlikte çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

Pınar Eliçe'den Ebru Gündeş'in yeni aşkı için flaş yorum

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında dile getirilen iddiaya göre ikilinin aşkı Dubai'de başladı. Çift Dubai'de dillere destan bir tatil yaptı.

Tatilin sonlarına doğru anlaşamayan çift ayrılınca Rassan yıkıldı. Rassan'ın üzüntüsüne dayanamayan bir arkadaşı fotoğrafı basına sızdırdı ve büyük aşk böylelikle belgelenmiş oldu.

PINAR ELİÇE'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

 

Güzelliği ve zarif hareketleriyle milyonları kendisine hayran bırakan Pınar Eliçe konuya ilişkin duyumlarını canlı yayında paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Mutlu ve huzurlular ise yaşın pek bir önemi yok. Ebru Gündeş yaşı olmayan kadınlardan biri. Beyefendiyle ilgili aldığım duyumlara göre petrol işiyle uğraşıyor ve Türkiye'de ismini duyurmak için çok uğraşıyor. Bahar Candan ile görüşmeleri olmuş. Birkaç mankenle de görüşmeleri olmuş. Ben bu aşkta ikinci bir Reza Zarrab hikayesi görüyorum. Bu beyfendi de adım adım peşinde... Aynı yol takip ediliyor gibi görüyorum. Umarım Ebru bu konuyla ilgili üzülmez. Beni tek alakadar eden açıkçası Ebru'nun üzülmemesi. Ben bu ilişkinin çok sağlıklı yürüyeceğini düşünmüyorum. İnşallah mutlu olurlar."

Sabah kuşağına herkesten çok yakışan Pınar Eliçe, Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programına yorumlarıyla damga vuruyor.