Pınar Eliçe'den konuşulacak Zeynep Koçak yorumu

Pınar Eliçe, düğününe kısa bir süre kalan eski aşkı Oğuzhan Koç'a aldatma göndermesinde bulunan Zeynep Koçak için konuştu.

Pınar Eliçe'den konuşulacak Zeynep Koçak yorumu

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' setinde taşınıp aşk yaşamaya başlayan Zeynep Koçak ve Oğuzhan Koç'un nikah masasına oturması beklenirken, sürpriz bir şekilde ayrılık haberi gelmişti.

Kısa bir süre sonra ise Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin'in aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

O dönemler aldatıldığına ilişkin iddialar karşısında suskun kalan Zeynep Koçak, önceki gün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Oyuncu, bir takipçisinin, "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna, "Google'a bak" yanıtını verdi.

Koçak'ın bu manidar cevabı akıllara Oğuzhan Koç'u getirirken Zeynep Koçak, özür dileyerek yanlış anlaşıldığını ifade etti.


 

Pınar Eliçe, bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında bu haberi "Bir kadın aldatıldığını asla unutmuyor. O yara gidiyor, izi kalıyor. Çok seven kadın asla unutmaz. Acısı eskisi kadar yoğun olmaz ama bu travmayı kolay kolay da atlamataz. Yıllar olmuş. Üzerine Oğuzhan'ın hayatına başka biri girmiş. O konuşmuyor. Şimdi sen neden konuşuyorsun? Bu insanların bu kadar geçmişe takılmalarını anlamıyorum. İmasını dahi yapma" şeklinde yorumladı.