Pınar Eliçe'den Mehmet Dinçerler'e ağır sözler: "İkiyüzlüsün"

Pop müzikteki başarısı kadar cesur sahne kostümleri ve paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan Hadise'ye eski eşinden taş gelince sanatçı Pınar Eliçe çok sert çıktı.

Pınar Eliçe'den Mehmet Dinçerler'e ağır sözler: "İkiyüzlüsün"

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz yıl sadece beş ay evli kaldığı Dinçerler'den "Sahne kıyafetlerime ve özgürlüğüme karıştı" diyerek boşanmıştı.

Evliliği boyunca sahne kıyafetlerinde dekolteye veda eden Hadise, boşandıktan hemen sonra da eski yürek hoplatan kostümlerine geri döndü.

Mehmet Dinçerler ise önceki gün Twitter hesabından beğendiği bir Tweet ile adeta eski eşine gönderme yaptı.

'TEŞHİR' GÖNDERMESİ

Dinçerler, geçtiğimiz günlerde bir düğüne katılan Galler Prensesi Kate Middleton'ın dekoltesiz ve zarif şıklığıyla ilgili yapılan şu yorumu beğendi: "Güzellik gösterisi ve teşhir çağı bu çağ. Teşhir, çıplaklık ve erotizmin çekiciliğin ön koşulu sayıldığı ve teşhirle ifadesini, modasını bulduğu bir zamanda; asil, zarif ve sofistike olanın aslında en yüksek çekicilik olduğunun kanıtı bir görünüm. Göz görgüsü böyle bir şey."

Dinçerler'in bu göndermesi Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Pınar Eliçe tarafından eleştirildi.


 


Ünlü sanatçı, Dinçerler için şu yorumu yaptı: "Ben bu yaman çelişkiyi bir türlü anlayamam. Sen mutaassıp bir zihniyete sahipsin ama evlendiğin, flört ettiğin kişileri sanat camiasından ve açık görüşlü insanlardan seçiyorsun. O zaman bu senin için ve ailen için yanlış bir şey ise annenin babanın uygun gördüğü biriyle evlenip hayatını şekillendireceksin. Mehmet'te kusura bakmasın ama burada kendisiyle çok çelişen bir tavrı ve tarzı var. Ben Mehmet'i ikiyüzlü buluyorum açıkçası..."