Pınar Eliçe'den sert Can Ateş yorumu

Meryem Uzerli'nin eski aşkı Can Ateş'in çirkin oyunlarından bir türlü kurtulamadığı iddiası "Beyaz Magazin" programında yorumlandı.

Pınar Eliçe'den sert Can Ateş yorumu

Usta televizyoncu Bilal Özbilge'nin yapımcılığı ve Didem Delen, Bilal Özcan ile Pınar Eliçe'nin muhteşem uyumlarıyla magazin gündemine yön veren "Beyaz Magazin" programında özellikle ses sanatçısı Pınar Eliçe; dobra ve samimi yorumlarıyla ses getiriyor...

Geçtiğimiz günlerde Takvim Gazetesi'nde gündeme gelen bir habere göre dolandırdığı kişilerin parasıyla Manhattan'da lüks bir hayat süren kaçak Can Ateş, New York'taki prestijli sanat galerileri ve davetlere girebilmek için ise "Ben Meryem Uzerli'nin sevgilisiyim" yalanına başvurdu.

"Beyaz Magazin" programında bu haber yorumlanırken Pınar Eliçe "Yeni tanıştığınız ilişkilerde; karınız ya da kocanız olmadığı sürece para alışverişine girmeyin. Ben bu para alışverişini doğru bulmuyorum. Bir adamın paraya ihtiyacı varsa; ekstra iş yapar, çalışır, çabalar ve kazanır... Bir kadının parasına el uzatmaz. Karakterli olan bir adam bunu yapar. Sen nasıl bir kadının parasına tenezzül edersin ya? İşadamı diye geçiniyorsun. Cemiyet hayatında hava atmasını biliyorsun da bir kadının parasına mı ihtiyaç hissediyorsun sen?" ifadelerini kullandı.