Pınar Eliçe'ye 'Yazıklar olsun' dedirten Buse Varol-Alişan haberi

Buse Varol’un annesi Birsen Özgan dünürü, Alişan’ın annesi Suzan Tektaş’ı ve Alişan’ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’ı takipten çıkardı.

Pınar Eliçe'ye 'Yazıklar olsun' dedirten Buse Varol-Alişan haberi

Geçtiğimiz kış ayrılığın eşiğinden dönen Buse Varol - Alişan çifti evliliklerine bir şans daha verdi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine göre Buse Varol'un yaşadıklarını annesi Birsen Özgan sineye çekmedi...

Suların durulmasının ardından anne Özgan dünürlerini veto etti.

Sosyal medya hesabından önce kızını 'İstenmeyen gelin' ilan eden Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ı ardından krizin başlamasına neden olan Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Özgan'ın flaş hamlesinden sonra Alişan ve Buse Varol'un ailesinin gerilimi ilk kez belgelenmiş oldu.

 

Programa yorumlarıyla damga vuran ses sanatçısı Pınar Eliçe, konuya ilişkin "Ortada dağ gibi bir çocuk ölmüş. İki tane evlat yetim kalmış. Yani artık bu konularla gündeme gelmek ne kadar acı bir şey. Ben iki yetişkin kadının bir araya gelip bazı şeyleri çözebileceğini düşünüyorum. Kaldı ki ortada çatlayan veya kötü giden bir evlilik varsa bile anneler araya girer. Bakıyoruz ki burada büyükler de karşılıklı ego savaşına girmişler. Takipten çıkarmalar falan. Onlara da yazıklar olsun vallahi. Nerede kaldı o zaman büyüklük? İki tane aklı başında kadının ilkokul seviyesindeki tartışmasına benzer bu. Ben böyle görüyorum"