Sarp Apak: "Zor zamanlar geçirdim! Kuzenim ve ailesi depremde ..."

Oğlu Güney ile Etiler'de görüntülenen Sarp Apak, 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. "

Sarp Apak: "Zor zamanlar geçirdim! Kuzenim ve ailesi depremde ..."

Sarp Apak, oğlu Güney ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı. Polis üniforması giyen Güney, herkesin ilgi odağı oldu.


Sarp Apak: "Zor zamanlar geçirdim! Kuzenim ve ailesi depremde ..."


Oğlu ile birlikte mağazaları dolaşan oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre ertelenen işlerinin olduğunu ifade eden Sarp Apak, "Mayıs ayında sete girip 'Ölümlü Dünya 2' yi çekmeye başlayacağız. Beklenti yükselince biz de ister istemez strese giriyoruz, umarım sevenlerimi yapacağım işlerle mutlu etmeye devam ederim" dedi. 

Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi yıkıcı şekilde etkileyen depremlerle ilgili de konuşlan Sarp Apak, "Benim annem Antakyalı babam ise Adanalı. Depremden anında haberim oldu. O gece itibari ile de hepimiz gibi ben de çok zor zamanlar geçirdim" ifadelerini kullandı. 

"ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Sarp Apak, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok şükür canım kuzenim ve ailesi sağ salim kurtuldu. Onları Ankara'ya yerleştirdik. Berbat ve korkunç bir dönemdi. Tüm ülkemizin başı sağ olsun. "