Seda Bakan mutfakta da maharetli çıktı: "Beklerim gelin"

Alışveriş yaparken objektiflere yansıyan Seda Bakan, “Yemekleri evde ben yapıyorum” diyerek ekledi: "Bolulu olduğum için bu işte iyiyim."

Seda Bakan mutfakta da maharetli çıktı: "Beklerim gelin"

Deprem felaketleri sonrasında psikolojik olarak zor günler geçirdiğini anlatan Seda Bakan, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "En sevdiklerini kaybetmiş insanları düşündükçe çok etkileniyorum. 99 depreminde Düzce'deydim. Biz de çok sert bir şekilde yaşadık. Hatta benim okulumun bir bölümü yıkılmıştı. Depremin ne demek olduğunu biliyorum. Gerçi bilmeyen de ağır bir şekilde hissetmiş oldu."


Seda Bakan mutfakta da maharetli çıktı: "Beklerim gelin"


Yaşadığı tedirginliği dile getiren oyuncu Seda Bakan, "Geceleri uyuyamıyorum. Her yerde düdük, fener var. Yataklarımızın kenarına sularımızı koyduk" ifadelerini kullanarak aldığı önlemleri anlattı.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre muhabirlerle sohbet ettiği esnada mutfak alışverişi yapan Seda Bakan pişireceği balıkları da elleriyle kendi seçti.


Seda Bakan mutfakta da maharetli çıktı: "Beklerim gelin" - Resim : 2


Basın mensuplarına mutfaktaki maharetlerini öven ünlü oyuncu "Yemekleri evde ben yapıyorum. Güzel yemek yapıyorum. Bolulu olduğum için yemek konuşunda iyiyim. Beklerim gelin." diyerek kahkaha attı.



Seda Bakan mutfakta da maharetli çıktı: "Beklerim gelin" - Resim : 3