Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'ne geri dönebilecek mi?

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin 'Abdullah Ünal"ı Settar Tanrıöğen, geçen Cuma beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı.

Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'ne geri dönebilecek mi?

Settar Tanrıöğen geçen cuma fenalaşınca önce Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılmış, beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince hemen Ataşehir Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilip acil ameliyata alınmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımdaki tedavisi süren 61 yaşındaki Tanrıöğen, önceki gün yeniden bıçak altına yattı ve 1,5 saat süren yeni operasyonda usta oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı.


Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'ne geri dönebilecek mi?


Şu anda yoğun bakımda olan ve ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağan Settar Tanrıöğen’i ailesi bir an olsun yalnız bırakmıyor.

SETLERE GERİ DÖNEBİLECEK Mİ?

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında Müge Dağıstanlı Erdoğan, "Dün Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut'la konuştuk. Settar Tanrıöğen'in dizi setlerine ne zaman dönebileceğini konuştuk. Turgut, 'Doktorlarından gelen bilgiyi bekliyoruz. 10 gün kadar dinlenecek. Her türlü ihtiyacı karşılanıyor. 10 ya da 15 gün sonra da dokorların izin vermesiyle setlere geri dönecek' dedi" ifadelerini kullanarak usta oyuncunun son durumunu izleyicilerle paylaştı.


Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'ne geri dönebilecek mi? - Resim : 2