Setteki yasak aşk iddiasında yeni gelişme! "Karavanda basıldılar"

Evli kadın oyuncunun evli yönetmen ile aşk yaşadığı iddiası kulaktan kulağa yayılırken; bomba gelişmeye ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Setteki yasak aşk iddiasında yeni gelişme! "Karavanda basıldılar"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında gazeteci Birsen Altuntaş'ın gündeme bomba gibi düşen "Setteki yasak aşk" haberi masaya yatırıldı.

Müge Dağıstanlı Erdoğan, "Setler bu gibi haberlerin en kolay yayılacağı yerler. Son derece rahatlar. Ama dava açacak kadar da rahatlar. Hangi yasak aşk kahramanlarından 'Evet yasak aşk yaşıyoruz' açıklaması bekleyebilirsiniz? O yüzden haliyle isimlerini vermek bir anlam ifade etmiyor. Çok şaşırdık duyunca çünkü tarafların hem seyirci hem de biz gazeteciler üzerinde öyle olumlu etkileri var ki; 'Yok yapmaz' diyeceğiniz insanlar..." ifadelerini kullanırken Gülşen Yüksel Salt ise "Dışarıdan görünen manzaraya baktığınızda ikisinin de mutlu giden bir evliliği var gibi. Tablo o şekilde... Sonradan öğreniyoruz ki hanımefendi, başrol kadın oyuncu evliliğinde mutlu değilmiş. Hatta eşini de yakın oyuncu çevresine şikayet ediyormuş. Öyleyse boşan! Neden böyle bir yasak aşkın kahramanı oluyorsun? Hiç yakıştıramadım. Ama kokusu yakında çıkar. Karavanda yakalanmışlar! Bir hayli samimi şekilde basılmışlar." yorumunu yaptı.