Sevda Erginci İspanyol basınına konuştu: "Ellerim çocuk eli gibi"

Ekranın şanslı yıldızlarından Sevda Erginci İspanyol dergisi Semana’nın sorularını yanıtladı.

Sevda Erginci İspanyol basınına konuştu: "Ellerim çocuk eli gibi"

"Yasak Elma"nın Zeynep'i Sevda Erginci, Medyapım imzalı fenomen dizinin başarısı ile kendisinin hayat verdiği karakteri değerlendirerek “Bence dünyada başarısının sebebi bütün kültürlerde anlaşılabilecek bir konusunun olması, sıcak karakterleri ve dünyasıyla insanların üzerinde antidepresan etkisi yaratması… Zeynep’in hümanist tavrı kesinlikle benim karakterime çok zıt ama doğayı, hayvanları seviyor olması, maddi konularla çok ilgilenmemesi benzeşen yönlerimiz” ifadelerini kullandı.



Sevda Erginci İspanyol basınına konuştu: "Ellerim çocuk eli gibi"


“Hiç romantik değilim”
diyen Sevda Erginci “Aşkın geçici bir duygu olduğunu ve iyi vakit geçirmenin, iyi yol arkadaşı olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Kıskançlığa, kısıtlamaya hiç tahammül edemem. Kendi özgür ve yalnız alanıma çok düşkünüm. bunlara saygıyla yaklaşabilen insanlarla bir arada olabilirim ancak..” diye konuştu.

Fiziksel görünümün değil, karaktere uygunluğun önemli olduğunu da belirten ünlü yıldız şöyle konuştu:

“Kendimi olduğum halimle beğeniyorum. O yüzden bir şey yaptırmayı hiç düşünmedim ama estetiğe karşı değilim. Boyum kısa ve ellerim çocuk eli gibi ama rahatsız değilim bunlardan… Çok gülüyorum hatta…. Onun dışında kendimi beğeniyorum…”