Taner Ölmez oğluna vereceği ismi ilk kez açıkladı

Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Barış Telli’ye hayat verdiği "Hayatla Barış" filmi Cuma günü seyirciyle buluşacak olan Taner Ölmez ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.

Taner Ölmez oğluna vereceği ismi ilk kez açıkladı

“Hayatla Barış” filmi cuma günü vizyona girecek. Yapımcılığını Hünkar Doğan’ın üstlendiği, Ekin Pandır’ın ise yönettiği filmde başrol oynayan Taner Ölmez, güçlü performansıyla bir kez daha adından söz ettirmeye hazırlanıyor.


Taner Ölmez oğluna vereceği ismi ilk kez açıkladı


Bir yandan da ikinci kez baba olmaya hazırlanan Ölmez “Yıllarca Allah’ım ne olur kızım olsun diye çağırdım. Adını Zeynep koydum. İsmin bana hissettirdiği şey çok güzeldi ve tanıştığım Zeynepler hep iyi ve çalışkan insanlardı. O yüzden hissiyatımdan dolayı Zeynep adını koydum. Oğlanın adını Ece’ye bıraktım… Böyle bir anlaşma yaptık. Top onda…” dedi.


Taner Ölmez oğluna vereceği ismi ilk kez açıkladı - Resim : 2 



Zeynep’in bir kardeşi olmasını ve birlikte büyümesini de hep çok istediklerini belirten Taner Ölmez, Birsen Altuntaş'a yaptığı açıklamada “Zeynep’e kardeş olmasını istiyorduk. Bu da istediğimiz bir şeydi, çok hazırız. Şu anda her şey birebir hafızamızda çok yeni… Şimdi olsun, beraber büyüsün dedik kardeş de istiyorduk. İsmi Hazar olabilir…” diye konuştu.