Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı

Türk tiyatro ve sinemasının usta ismi Tanju Tuncel, 83 yaşında yaşamını yitirdi. Tuncel son röportajında "Yaşadığınız her nefesin kıymetini bilin" ifadelerini kullanmıştı.

Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı

Birçok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Tanju Tuncel, son röportajında Instagram'da usta isimlere olan vefasıyla takdir toplayan Murad Salahlı'ya konuşarak "Kaldığım bakımevinde çok mutluyum. Ama ne olursa olsun hepinizi arıyorum. Arada bir arkadaşlar geldiği zaman sanki hepinizle irtibat kurmuş gibi oluyorum. Hepinizi çok seviyorum çocuklar. Kendinize iyi bakın. Yaşadığınız her nefesin kıymetini bilin." ifadelerini kullanmıştı.


Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı

Öte yandan internet ortamında usta oyuncunun geçmişte bir evlilik geçirdiği ve çocuğu olmadığı bilgisi yer almasına rağmen ünlü tiyatrocu Ayşe Kökçü, dikkat çeken bir açıklama yayınladı.



Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı - Resim : 2

 

Ayşe Kökçü “Sevgili Tanju huzur içinde uyu… Seni bu şekilde yalnız bırakanlar rahat uyuyorlar mı acaba? Ana ahı almak çok kötüdür. Böyle biline…” mesajını yayınlayarak paylaşımına merhum sanatçının kızı Banu Yakın Sezgin'i etiketledi.


Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı - Resim : 3

 

Kökçü’nün açıklamasının altına bir takipçisi “Çocuğu yoktur yazıyor internet sayfalarında” mesajını yazdı.

Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı - Resim : 4

Ünlü tiyatrocu da “Kızı var, hayırsız” karşılığını verdi.


Tanju Tuncel'in vefatı üzüntü yarattı - Resim : 5



Sacitaslan.com olarak Tanju Tuncel hanımefendiye Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve tüm sevenlerine de başsağlığı dileriz...