Tarık Emir Tekin: "Aileme layık olmak için çalışıyorum"

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Sadakatsiz’in ‘Selçuk’u Tarık Emir Tekin sevgilisi Sofia Katc ile önce Çeşme’de tatil yaptı, ardından da Bodrum’a geçti.

Tarık Emir Tekin: "Aileme layık olmak için çalışıyorum"

Milliyet Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Tarık Emir Çetin, "Çeşme'den Bodrum'a geldik. Buradan nereye bilemiyorum. Annem şu an Karadeniz'de, orayı gezmek en büyük hayalim. Prenses ile geziyor. Prensesin şimdi meşhur olması çok hoşuma gidiyor, ilk geldiği günü hatırlıyorum. Harika, herkesin emeği olan bir karavan oldu" dedi.

Tarık Emir Tekin: "Aileme layık olmak için çalışıyorum"

'Sadakatsiz' dizisinde gösterdiği performansla övgüler alan oyuncu, "Benim için çok güzel sezon geçti. Kişisel olarak çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Harika oyuncularla çalıştım. Herkes bana çok vizyon kattı. Çok güzel tepkiler ve çok güzel destekler alıyoruz" şeklinde konuştu.

Annesinin mesleğini devam ettirdiği için gurur duyduğunu söyleyen Tarık Emir, "Annemle sürekli konuşuyoruz. Beni yönlendiriyor, çok yardımcı oluyor. Ailemle, annemle ve babamla gurur duyuyorum. Onlara layık olmak için elimden geleni yapıyorum" ifadelerini kullandı.