Tatilcilerin dönüş yolu, çile dolu!

Kurban Bayramı tatilinin 8. gününde trafikte artan yoğunluk dikkat çekti. Yurdun farklı noktalarında meydana gelen kazalarda 8 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 86 kişi ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tatilcilerin dönüş yolu, çile dolu!

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatillerini bitirip evlerine dönen tatilciler, kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler, 7 kilometrelik Sakar Geçidi'ni 45 dakikada geçebildi. Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerinden başlayan araç kuyrukları, Aydın il sınırına kadar devam etti. Muğla'dan dün, 100 bin civarında aracın çıkış yaptığı öğrenildi.

Tatilcilerin dönüş yolu, çile dolu!

2 KİLOMETRE KUYRUK

Balıkesir'in Edremit Körfezi de trafik yoğunluğundan nasibini aldı. Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinden büyük şehirlere dönüşler başladı. Bölgede bazı kavşak noktalarında 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

ÇANAKKALE'DE FERİBOT YOĞUNLUĞU

Dönüş yoluna geçen tatilciler nedeniyle Çanakkale'de de feribot kuyrukları oluştu. Araç kuyruğu İskele Meydanı'ndan başlayarak Piri Reis Caddesi'ne kadar ilerledi. Trafik polisleri kordon boyuna çıkan ara sokakları trafiğe kapatırken, kent içinde sıkışan trafiğin de akması için yoğun çaba sarf etti.

Alınan tüm önlemlere ve yapılan uyarılara rağmen, kazalar da bayram sevincine gölge düşürdü. Tatilin ilk gününden beri kazalarda 46 kişi öldü, yaralı sayısı ise 341 oldu.