Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun"

İkiz kızları Toprak ve Maya ile Paris'e yerleşerek yılın bir kısmını orada geçirmeyi tercih eden Tuba Büyüküstün hafta sonu Nişantaşı'nda görüntülendi.

Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre gittiği restoran çıkışında basın mensuplarının objektiflerine yansıyan Tuba Büyüküstün, "Gayet iyiyim. Her şey yolunda. Bazı iş görüşmelerim ve proje değerlendirmelerim için toplantı yaptık. Gayet verimli ve güzel geçti" açıklamasında bulundu.


Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun"

"HİÇ KARIŞMIYORUM"

Büyüküstün, gazetecilerin, "Maya ve Toprak nasıl?" sorusuna, "Gayet iyiler. Dersleri ve eğitimleri gayet güzel. Daha çok küçükler. Mesleki anlamda ne tercih edecekler hiç karışmıyorum. Nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun... Tabii ki idealleri var ama dediğim gibi bunu konuşmak için henüz çok erken" şeklinde yanıt verdi.


Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun" - Resim : 2

"ÇOK ÜZÜCÜ OLDU"

Geçtiğimiz ay 17 yıllık yoldaşı olan köpeği 'Korsan'ı kaybeden ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Ne diyebilirim ki... Çok üzücü oldu" demekle yetindi.


Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun" - Resim : 3

"İÇİMDEN GELDİ"

Daha önce ağlarken çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Tuba Büyüküstün, muhabirlerin, "Özel bir nedeni var mı?" sorusu karşısında ise tebessüm ederek, bir süre düşündü.


Tuba Büyüküstün: "Kızlarım nasıl mutluysa öyle olsun" - Resim : 4


Büyüküstün, "Özel bir nedeni yok, içimden geldi diyelim" ifadelerini kullandı.