Turabi Çamkıran beş parasız kaldı!

"Survivor" ile şöhreti elde eden Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Turabi Çamkıran Instagram hesabından yaptığı paylaşımda beş parasız kaldığını açıkladı.

Turabi Çamkıran beş parasız kaldı!

"Survivor" adlı yarışma ile tanınan ve bu yarışmalardan elde ettiği birincilikler ile tanınan Turabi Çamkıran parasız kaldı.


Turabi Çamkıran beş parasız kaldı!


Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Turabi Çamkıran, beş parasız kaldım diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım.

Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailemin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti. (Helal hoş olsun) Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum.

Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm. Bu saatten sonra olur da bir yarışa gidersem eğer birincilik parasını da iyi bir hayır kurumuna bağışlayacağım. Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Sırada yurt dışındaki organizasyonlarda ve yarışmalarda yarışıp hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerim için çalışacağım.

Çok çalışın kardeşlerim. 2024 senesinde en az 1 milyon dolar ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız şimdiden hazırlanın. Yakında benim koçluğumda dünyanın her yerinde yarışmalarda benim ekibimden şampiyonlar çıkacak. O güne kadar kalın sağlıcakla.

Arayıp, soran ve mesaj atan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki hayatımdasınız."



Turabi Çamkıran beş parasız kaldı! - Resim : 2